Kecske tartók: Brocciu sajt, kecskeorda készítése házilag

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1827 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1827 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1827 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1827 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Friss savót felmelegítünk 30-35 fokra, sót teszünk bele és 30% friss tejjel jól összekeverjük, kevergetve felhevítjük 85-90 fokra. A keletkezett ordát levesszürővel leszürjük, kendőben lecsurgatjuk, mint a túrót. Másnap sóval összegyúrjuk, gombocot készítünk belőle, kendőbe téve száraz hűvös helyen tároljuk. Bármikor fogyasztható, ha kiszárad, reszelve is. A só mellett ízlés szerint füszerezni is lehet.

Címkék: receptek

Kapcsolódó hírek:

  Meg újjultunk, elköltözünk!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu