Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BEZZEG A KECSKE vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BEZZEG A KECSKE vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BEZZEG A KECSKE vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
BEZZEG A KECSKE vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Gajdácsi László indította 12 éve
A tej feldolgozásához, sajtgyártáshoz gyártunk mini berendezéseket, már napi 50 litertől. Érdemes megnézni a www.zootechnika.hu weboldalunkat.
Akit érdekel, itt is felteheti kérdéseit, és nyilvánosan válaszolok, hogy mindenki elérhesse.
Hozzászólások eddig: 94
Dr. Kovácsné Lovenyák Katalin üzente 11 éve
Kecske Bűvölő üzente 11 éve
Nemrég nyitottak webshopot, kicsit lassú a regisztráció, de a termékeik nagyon jók:
http://xn--mtkiwebruhz-q7ad.hu/
De talán még a telefonos rendelés is működik, közvetlenül a gyárból... egy két nap alatt kipostázzák a cuccot:
http://www.mtki.hu/tevekenysegeink/kutatas_fejlesztes/kapcsolatok/
(a Móvári tel.számot kell hívni, kapcsolják a kereskedelmi osztályt)
Dr. Kovácsné Lovenyák Katalin üzente 11 éve
Nekem még nincs kész a pincém, így variálgatom a hűtőt és a szuterint. Utóbbiban tavasszal és ősszel nincs melegebb, mint 10 - 12 fok.
A roquefort - jellegű sajtom a melegebb időszakban a hűtőben volt, pont ma reggel vittem le a szuterinbe.
Nagyon fontos, ha nem hűtőbe teszed, mindenképpen takard le szúnyog hálóval, és alulról is emeld meg, hogy szellőzzön....
Dr. Kovácsné Lovenyák Katalin üzente 11 éve
hollosy lászlo üzente 11 éve
ti hol érlelitek a sajtot? gondolom nincs mindenkinek pince. nálunk van 1 száraz és egy nedvesebb pince is.az utóbbiban tartjuk a krumplit és az almát télen.késő tavaszig itt jól elvan. ide gondoltam a sajtot is berakni.vagy hűtőbe inkább ?
Kecske Bűvölő üzente 11 éve
A Mosonmagyaróváriaktól rendeltem, kifejezetten fetához való kultúrát..... kb. 6 óra alatt kisavanyítja a sajtot.( a fetánál ez is fontos)
(nem szeretem a joghurtot, mert törősebb, szárazabb sajtot csinál)
Ph- mérővel dolgozom, de amikor nem volt akkor is sikerült eltalálni.... kb. a túró savanyúságára kell kihozni.
hollosy lászlo üzente 11 éve
Dr. Kovácsné Lovenyák Katalin üzente 11 éve
hollosy lászlo üzente 11 éve
hollosy lászlo üzente 11 éve
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás