Kecske tartók: Kecsketej feldolgozás (fórum)

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1825 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1825 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1825 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a BEZZEG A KECSKE közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1825 fő
  • Képek - 525 db
  • Videók - 19 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Fórumtémák - 34 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

BEZZEG A KECSKE vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kecsketej feldolgozás

Ezt a témát Gajdácsi László indította 11 éve

A tej feldolgozásához, sajtgyártáshoz gyártunk mini berendezéseket, már napi 50 litertől. Érdemes megnézni a www.zootechnika.hu weboldalunkat.

Akit érdekel, itt is felteheti kérdéseit, és nyilvánosan válaszolok, hogy mindenki elérhesse.

Hozzászólások eddig: 94

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Köszönöm szépen...

Válasz

Kecske Bűvölő üzente 10 éve

Nemrég nyitottak webshopot, kicsit lassú a regisztráció, de a termékeik nagyon jók:

http://xn--mtkiwebruhz-q7ad.hu/

De talán még a telefonos rendelés is működik, közvetlenül a gyárból... egy két nap alatt kipostázzák a cuccot:

http://www.mtki.hu/tevekenysegeink/kutatas_fejlesztes/kapcsolatok/

(a Móvári tel.számot kell hívni, kapcsolják a kereskedelmi osztályt)

Válasz

Nekem még nincs kész a pincém, így variálgatom a hűtőt és a szuterint. Utóbbiban tavasszal és ősszel nincs melegebb, mint 10 - 12 fok.
A roquefort - jellegű sajtom a melegebb időszakban a hűtőben volt, pont ma reggel vittem le a szuterinbe.
Nagyon fontos, ha nem hűtőbe teszed, mindenképpen takard le szúnyog hálóval, és alulról is emeld meg, hogy szellőzzön....

Válasz

Szervusz Kecske Bűvölő!

Én natur joghurttal oltottam...de szívesen kipróbálnám a kultúrát is.
Adnál egy elérhetőséget az Óváriakhoz?
Köszi:Katalin

Válasz

hollosy lászlo üzente 10 éve

ti hol érlelitek a sajtot? gondolom nincs mindenkinek pince. nálunk van 1 száraz és egy nedvesebb pince is.az utóbbiban tartjuk a krumplit és az almát télen.késő tavaszig itt jól elvan. ide gondoltam a sajtot is berakni.vagy hűtőbe inkább ?

Válasz

Kecske Bűvölő üzente 10 éve

A Mosonmagyaróváriaktól rendeltem, kifejezetten fetához való kultúrát..... kb. 6 óra alatt kisavanyítja a sajtot.( a fetánál ez is fontos)
(nem szeretem a joghurtot, mert törősebb, szárazabb sajtot csinál)
Ph- mérővel dolgozom, de amikor nem volt akkor is sikerült eltalálni.... kb. a túró savanyúságára kell kihozni.

Válasz

hollosy lászlo üzente 10 éve

ez a kolbászos íz bejött már 3-an kértek ilyet.de azért megemlítem nekik a lentebb írt kockázatot biztos ami biztos.bár friss sajtnak szerintem jó lesz.

Válasz

Szervusz László!

Tapasztald ki, hogy mi a Te (Ti) ízlésvilágod...S jó tanács...ha értékesíted, kérdezd meg a vásárlódat, hogy szeretné? Tőlem rendszeresen kérnek fekete-szedres mozarellát...szív alakút...:)

Válasz

hollosy lászlo üzente 10 éve

köszönöm:) megérkezett az oltó.2liter tejből a recepted alapján 28dkg gomolya jött ki. bár a sos lében nem maradt fent most sem.így kivettem és besóztam szárazon:)

Válasz

hollosy lászlo üzente 10 éve

hála istennek 3nap alatt elfogyott nem érleltem így nem volt gond vele.de köszönöm a tanácsot.majd ecettel csinálok ilyet akkor talán nem fenyegeti a baciveszély.finomnak nagyon finom volt

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu